Tekoälytyökalut

16 parasta tekoälytyökalua kuvien luomiseen

Kuvan luomisen valtakunta on keskellä syvällistä vallankumousta. Tekoälypohjaiset kuvageneraattorit muokkaavat konseptien toteuttamista visuaaliseksi. Riippumatta siitä, oletko kokenut taiteilija, taitava markkinoija tai vain mielikuvitusta täynnä oleva, nämä innovatiiviset työkalut tarjoavat dynaamisen tavan tuottaa henkeäsalpaavia visuaaleja hetkessä. Liity kanssamme, kun perehdymme kattavaan kokoelmaan 16 parhaasta tekoälykuvan luontityökalusta, tutkimalla niiden ominaispiirteitä, ominaisuuksia ja todellisia sovelluksia. Valmistaudu lähtemään matkalle, joka avaa luovien mahdollisuuksien galaksin!

16 parasta tekoälytyökalua kuvien luomiseen

1. CF Spark

CF Spark on sarja Creative Fabrican tekoälytyökaluja, joiden avulla käyttäjät voivat päästää luovuutensa valloilleen muutamalla napsautuksella. Työkalut on suunniteltu auttamaan käyttäjiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa luovuuden ja tuottavuuden suhteen.

Pakettiin kuuluvat CF Spark Art, CF Spark Writer, CF Spark Patterns, CF Spark Prompt Builder ja CF Spark ImageMix. CF Spark Artin avulla käyttäjät voivat luoda upeita taideteoksia tekstistä kuvaksi -tekniikalla.

CF Spark Writerin avulla käyttäjät voivat luoda kiehtovan kopion yksinkertaisilla ohjeilla. CF Spark Patterns -kuvioita voidaan käyttää toistettavien kuvioiden luomiseen hetkessä.

CF Spark Prompt Builderin avulla käyttäjät voivat luoda korkealaatuisia tekoälykuvia mukautetuilla tyyleillä ja yksityiskohdilla. Lopuksi CF Spark ImageMix auttaa käyttäjiä luomaan uusia ja ainutlaatuisia versioita olemassa olevista kuvista.

Lisäksi Creative Fabrica tarjoaa yhteisön, jossa käyttäjät voivat tutustua parhaisiin muiden käyttäjien luomiin tekoälytaiteen teoksiin.

Vuotuinen käyttöoikeus alkaa 3,99 dollarista kuukaudessa. Vieraile verkkosivustolla

2. Kittl AI 

Kittl AI on suunnittelutyökalu, joka käyttää syväoppimismalleja, jotka ymmärtävät käyttäjän tekstiä ja muuntaa ne visuaalisesti houkutteleviksi kuviksi tai clipartiksi muutamassa sekunnissa.

Työkalu sopii täydellisesti suunnittelun luomiseen, olipa kyseessä katseenvangitsija tuotesuunnittelu tai sosiaalisen median julkaisu. Käyttäjät voivat helposti oppia uusia suunnittelutekniikoita taitotasosta riippumatta Kittl AI:n tekstistä kuvaksi ja teksti leikeeksi -ominaisuuksien avulla, jotka luovat upeita kuvia, piirroksia tai tekstikuvauksiin perustuvia valokuvia vain muutamalla napsautuksella.

Luotu sisältö tallennetaan ja siihen pääsee Lataukset-osiosta. Kittl AI poistaa clipart-kuvien taustan yhdellä napsautuksella, ja työkalu tarjoaa kuva- ja clipart-tyylien esiasetuksia, jotka auttavat käyttäjiä löytämään haluamansa tyylit.

Tekoälyn luomat kuvat Kittl AI:ssa on tehty syväoppimismalleilla, mikä mahdollistaa käyttäjien luoda nopeammin ja säästää rahaa ja resursseja. Käyttäjät voivat käyttää tekoälyn luomaa sisältöä kaupallisiin projekteihin edellyttäen, että he noudattavat Kittlin käyttö- ja lisensointiehtoja.

Työkalu tarjoaa erillisen ohjekeskuksen, ja käyttäjät voivat ottaa yhteyttä Kittl-tukeen saadakseen apua suunnittelussaan.

Hinta on ilmainen + 10 €/kk. Vieraile verkkosivustolla

3. GETIMG.AI 

GETIMG.AI on sarja tekoälytyökaluja, joiden avulla käyttäjät voivat luoda alkuperäisiä kuvia, muokata olemassa olevia, laajentaa valokuvia alkuperäisten rajojen ulkopuolelle ja paljon muuta.

Sarja on suunniteltu nopeaksi ja helppokäyttöiseksi, eikä latausta tarvita. Se koostuu useista työkaluista, kuten Text to Image, AI Editor, DreamBooth ja muut.

Tekstistä kuvaksi -työkalulla voidaan luoda minkä tahansa tyyppisiä kuvia tai taidetta tekstillä, ja AI Editorilla voidaan luoda puuttuvia osia valokuvasta, laajentaa kuvia alkuperäisten rajojen ulkopuolelle tai muokata kuvia, joissa on vain tekstiä.

DreamBoothin avulla voidaan luoda mukautettuja tekoälymalleja 10 ladatun valokuvan perusteella. Sarja on ilmainen käyttää, ja siinä luodaan jopa 100 kuvaa kuukaudessa, ja käyttäjät voivat ansaita lisäpisteitä suosittelemalla ystäviä ja seuraajia.

GETIMG.AI on CreativeML Open RAIL-M -lisenssin alainen, ja käyttö, joka rikkoo sovellettavia kansallisia, liittovaltion, osavaltion, paikallisia tai kansainvälisiä lakeja tai säännöksiä, kielletään ja siitä ilmoitetaan.

Hinnoittelu alkaa 29 dollarista kuukaudessa. Vieraile verkkosivustolla

4. Photo AI

Photo AI on vallankumouksellinen tekoälytyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat luoda fotorealistisia kuvia oikeista ihmisistä, kuten itsestään tai malleista, erilaisilla asuilla, valaistuksella ja asetuksilla.

Se on ensimmäinen tekoälykuvaaja, joka voi luoda kuvia automaattisesti missä tahansa ympäristössä, kaikkialla maailmassa.

✏️ Lataa selfiesi ja luo oma AI-mallisi

📸 Ota 100 % tekoälykuvia missä tahansa asennossa, paikassa tai toiminnassa

🛍️ Lataa vaatteita puettavaksi tekoälymalliisi Shopify-myymälöihisi

🎞️ Luo 100 % AI-videoita mistä tahansa ottamasi tekoälykuvasta

❤️ Suorita valokuvapaketteja, kuten AI Yearbook ja Old Money

✍️ Luo tekoälyn luomia muotimalleja Sketch2Image™-sovelluksella

“Photo AI ansaitsee rahaa myymällä laskentajaksoja, joita tarvitaan kehotteiden suorittamiseen ja kuvasarjan sylkemiseen”

TechCrunch

“Photo AI voi auttaa sisällöntuottajia säästämään aikaa ja rahaa, koska heidän ei enää tarvitse matkustaa tai palkata kalliita valokuvaajia valokuvaamaan.”

-ZDNet

“Photo AI pystyy luomaan käytännössä rajattoman määrän muotokuvia kyseisestä henkilöstä erilaisilla vaatteilla…”

-FastCompany

“Photo AI on aivan fantastinen! Otan upeita kuvia vaimostani, perheestäni ja ystävistäni. Valokuvaajana käytän sitä ideoiden testaamiseen ennen todellisen valokuvauksen luomista. Suosittelen lämpimästi!”

-Everaldo

“Hieno tekoälytyökalu kuvien luomiseen! Voisin luoda paljon todella upeita kuvia eri paikoissa erilaisilla asuilla! Kaikki ystäväni olivat yllättyneitä ja rakastivat kuviani!”

-Iryna

“Hyvä syöttö = hyvä tulos. Erittäin hauskaa! Kesti hieman vaivaa saada mallit tuntumaan tarkilta, mutta kun sain oikean syötteen, se oli hämmästyttävää. Photo AI vastasi hyvin kysymyksiini.”

-Jordania

# Luo oma AI-mallisi

Luo valokuvaus tekoälyllä luomalla oma tekoälymallisi. Lataa vain 20–30 valokuvan sarja eri paikoissa, asetuksissa ja eri aikoina. Syöttämällä nämä kuvat tekoälymalliisi opetat sen tunnistamaan ja kopioimaan sen.

Sinun tarvitsee vain harjoitella tekoälymalliasi kerran, mikä kestää noin 40 minuuttia. Sen jälkeen voit ottaa loputtomasti valokuvia.

# Kokeile vaatteita 2.0

Ota mikä tahansa haluamasi asu (kuten Sheiniltä tai Zarasta), ota kuvakaappaus ja liitä se Photo AI:hen, niin se pukee tekoälymallisi sillä. Kokeile mallimme uusi versio 2 on parempi kuin koskaan ja toimii nyt jopa kuvioiden ja tulosteiden kanssa.

Tee kokonaisia valokuvauksia tietokoneeltasi ilman, että sinun tarvitsee lentää malleja ja kokonaisia valokuvaajien, valoihmisten, ohjaajien ja tuottajien joukkoja ympäri maailmaa kuvausta varten. Kehota kuvauksen suunnittelua itse, valitse tekoälymallisi ja lataa vaate!

Täydellinen Shopify-kauppojen omistajille, jotka haluavat ainutlaatuisia kuvia malleista, jotka kokeilevat tuotteitaan.

# Suunnittele fotorealistisia kohtauksia

Suunnittele mikä tahansa kohtaus tavallisesta harvinaiseen upeaan tapaukseen. Kuvittele kykyäsi luoda valokuva auringonpaisteesta pariisilaisesta kahvilasta 1920-luvulla tai kuutamoisesta rannasta Balilla juuri oikeilla vaatteilla, kaikki mukavasti olohuoneessasi.

Kuvaile vain haluamaasi kohtausta ja katso, kuinka malli luo erittäin realistisen kuvan, joka on linjassa visiosi kanssa. Kuvien ottaminen on nopeaa: tällä hetkellä se kestää noin 2 minuuttia per kuva.

# Luo videoleikkeitä tekoälyllä

Ota mikä tahansa luomasi tekoälyvalokuva ja muuta se videoksi napauttamalla [ Tee video ]. Muutamaa minuuttia myöhemmin sinulla on lyhyt videoleike valokuvasta, joka tarjoaa mukaansatempaavan virtuaalitodellisuuden kaltaisen kokemuksen.

Seuraavaksi lisäämme bumerangivideoita, taustaääntä ja musiikkia, pidemmät 10-30 sekunnin leikkeet ja ääniskriptit, joissa tekoälymallin huuli synkronoituu.

# Sketch2Image™

Photo AI:n Sketch2Image™-sovelluksella voit nyt luoda fotorealistisia renderöityjä raa’ista muotisuunnitteluluonnoksistasi. Kuvittele, että teet nopean luonnoksen ideastasi. Lataa se Photo AI -sovellukseen, ja 40 sekunnin kuluttua sinulla on realistinen tekoälykuva siitä, miltä se näyttäisi tosielämässä. Fotorealistinen renderöinti, jonka avulla voit näyttää mahdolliset myyjät, asiakkaat ja tavarantoimittajat.

#Lisää

Photo AI:n avulla käyttäjät voivat luoda valokuvauksen, jossa on erilaisia otoksia, estetiikkaa ja asuja. He voivat myös kopioida lataamansa valokuvan valitsemalla haluamasi kuvan voimakkuuden, otettavien kuvien määrän ja suunnan. Lisäksi käyttäjät voivat kouluttaa omaa malliaan lataamalla 25–250 valokuvaa kohteestaan mahdollisimman monipuolisesti. Photo AI:n tekoälyteknologia luo sitten fotorealistisia kuvia erilaisilla asetuksilla, kuten ranta, valtameri, katu, ostoskeskus. , kuntosali, yökerho, kotibileet, baari, kahvila, kirjasto, yliopisto, koirakahvila, kissakahvila, modernin arkkitehtuurin koti, olohuone, puutarha, ruokasali, makuuhuone, keittiö, työhuone, ullakko, kokoushuone, työtila , ravintola, hotellin aula, lentokenttä, museo, ravintola, lounaspaikka, metsä, autiomaa, hiihtokeskus, golfkenttä, järvi, lumi, allas, taksi, viidakko, vesiputous, punainen matto, gaalatapahtuma, yksityinen suihkukone, halloween-juhla, joulu , kiitospäivä, häät, syntymäpäiväjuhlat ja paljon muuta. Kuvien valaistusta voidaan säätää myös auringonvalolla, kameran salamalla, kultaisella tunnilla, sisävaloilla, katuvaloilla, värikkäällä savulla, neonvaloilla, juhlavaloilla, yökerhovaloilla, merkkivalo, luonnonvalo, musta valo, studiovalo, kohdevalo, sirontavalo, hajavalo ja TL-valo. Käyttäjät voivat myös valita kuvassa esitettävän tunteen, iän ja toiminnan. AI-työkalu luo sitten fotorealistisia kuvia, joita voidaan katsella, miksata uudelleen ja ladata.

Hinnoittelu alkaa 39 dollarista kuukaudessa 1000 kuukaudessa. Vieraile verkkosivustolla

5. Stockimg AI

Stockimg.AI on tekoälykuvan luontityökalu, joka on suunniteltu helpottamaan tekoälylogojen, kirjojen kansien, julisteiden ja muiden luomista. Työkalu tarjoaa laajan valikoiman luokkia, mukaan lukien arkistokuvat, kirjojen kannet, julisteet, taustakuvat, logot, piirrokset, kuvakkeet sekä verkko- ja mobiilikäyttöliittymä.

Työkalu sisältää myös ilmaisen kokeiluversion ja tekoälyllä tehtyjen kuvien osion, joka auttaa käyttäjiä pääsemään alkuun. Työkalu on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi, jolloin käyttäjät voivat luoda kuvia sekunneissa.

Lisäksi työkalussa on yhteystietosivu, tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot. Lopuksi käyttäjät voivat seurata Stockimg.AI:ta Twitterissä, Instagramissa ja TikTokissa saadakseen päivityksiä ja apua.

Hinnoittelu alkaa 9 dollarista kuukaudessa. Vieraile verkkosivustolla

6. Midjourney

Midjourney on riippumaton tutkimuslaboratorio, joka on omistautunut edistämään ihmislajin mielikuvitusvoimia. Se koostuu 11 kokopäiväisestä työntekijästä, uskomattomasta joukosta neuvonantajia, juridisia ja taloudellisia neuvonantajia sekä Discordin moderaattoreita ja oppaita.

Heidän tutkimus- ja suunnittelutiiminsä on keskittynyt suunnitteluun, inhimilliseen infrastruktuuriin ja tekoälyyn, jotta ihmiset voivat tutkia uusia ajattelun välineitä. Heidän johtoryhmään kuuluu David Holz, joka oli aiemmin Leap Motionin perustaja ja tutkija NASA:ssa ja Max Planck Institute, kun taas heidän neuvonantajiaan ovat Jim Keller, johtava Silicon Applesta, AMD:stä, Teslasta ja Intelistä sekä X86-64:n ja CTOTenstorrentin yhteiskirjoittajista sekä Philip Rosedale, Second Lifen perustaja ja RealNetworksin teknologiajohtaja. on myös luonut laajan valikoiman luovia projekteja realistisista kaupunkimaisemista abstraktiin taiteeseen, virtuaalitodellisuuskokemuksista maisemien 3D-renderöityihin, kyberpunk-kohtauksista klassisiin taideteoksiin.

He työntävät jatkuvasti tekoälytyökalujen mahdollisuuksien rajoja luoden kauniita, tehokkaita ja mielikuvituksellisia teoksia, jotka ovat inspiroivia ja kunnioitusta herättäviä.

Vieraile verkkosivustolla

7. IMGCreator

ImgCreator.AI on tekoälykuvan luontityökalu, joka ottaa tekstikuvauksen ja muuntaa sen kuvaksi. Työkalu soveltuu parhaiten kuvien, anime- ja konseptikuvien luomiseen.

Sitä voidaan käyttää myös olemassa olevan kuvan muokkaamiseen tai päivittämiseen poistamalla muokattava osa ja antamalla uusi tekstikuvaus. ImgCreator.AI tarjoaa aluksi 9 ilmaista kuvaa, ja käyttäjät voivat ostaa lisää kuvia.

Ilmaisversion kuvien lähtöresoluutio on 512*512, ja tilauskäyttäjille kuvat ovat saatavilla 1024×1024 pikselinä. Korkeamman resoluution kuvia voidaan pyytää tulostusta tai muita tarkoituksia varten.

ImgCreator.AI:n avulla käyttäjät saavat täydet käyttöoikeudet luomiensa kuvien kaupallistamiseen, kunhan he noudattavat sääntöjä ja käyttöehtoja. ImgCreator.AI:n luomat kuvat voivat vaihdella fotorealistisista arkistokuvista mielikuvituksellisiin kuvituksiin.

Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja niitä rajoittaa vain käyttäjän mielikuvitus.

Hinta on ilmainen + 32 dollaria vuodessa. Vieraile verkkosivustolla

8. ArtBot

ArtBot on verkkopohjainen työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat luoda tekoälyllä luotuja kuvia ja valokuvia vakaan diffuusion avulla. Työkalu käyttää luomusten käsittelemiseen hajautettua laskentaklusteria, joka tunnetaan nimellä AI Horde.

ArtBotin avulla käyttäjät voivat luoda kuvia ilman sisäänkirjautumista tai siihen liittyviä kustannuksia, koska sen käyttö on ilmaista. Selaamalla eri vaihtoehtoja käyttäjät voivat hallita kuvan luomisprosessia.

He voivat määrittää kehotteita, valita kuvamalleja ja asettaa kuvan suunnan ja koon. Lisäksi käyttäjät voivat määrittää tekoälyalgoritmin vaiheiden määrän ja ohjaustason.

Valinnaiset tulot, kuten siemen- ja CLIP-ohitus, voidaan myös määrittää. ArtBot tarjoaa jälkikäsittelyvaihtoehtoja luotujen kuvien parantamiseksi. Käyttäjät voivat hyödyntää GFPGANia ja CodeFormersia kasvojen piirteiden parantamiseen, kuvan taustan poistamiseen tai skaalaustekniikoihin RealESRGAN_x4plus- ja RealESRGAN_x4plus_anime_6BNMKD_Siax4x_AnimeSharp-tekniikan avulla. @davelyn huolella ja intohimolla suunnittelema verkkosovellus on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen.

Käyttäjät voivat löytää lisätietoa ArtBotista, usein kysyttyjä kysymyksiä ja muutoslokin vastaavilta verkkosivustojen sivuilta. Lisäksi projektin GitHub-arkisto tarjoaa lisätietoja ja resursseja. Kaiken kaikkiaan ArtBot tarjoaa kätevän alustan niille, jotka ovat kiinnostuneita luomaan tekoälyllä luotuja kuvia käyttämällä Stable Diffusionia. Se tarjoaa erilaisia mukautusvaihtoehtoja ja hyödyntää hajautetun laskennan tehoa AI Horden kautta.

Vieraile verkkosivustolla

 

9. Edit Anything

Edit Anything on tekoälytyökalu, jonka tarkoituksena on muokata kuvia antamalla käyttäjien luoda maskeja ja asettaa maskiviittauksia. Työkalu edellyttää, että käyttäjät lataavat kuvan (hyväksytyt muodot: .jpg, .png, enintään 4 Mt).

Latauksen jälkeen käyttäjä voi asettaa maskin viitepisteen ja luoda maskeja. Luodut maskit voidaan valita valinnalla eri käytettävissä olevista maskivaihtoehdoista.

Kun maski on valittu, kehote voidaan määrittää ja luoda. Työkalussa on fal-serverless, joka tarjoaa nopeat ja tehokkaat pilvipohjaiset kuvankäsittelyominaisuudet. Edit Anything -työkalu on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, ja sen avulla ei-tekniset käyttäjät voivat käsitellä kuvia ilman monimutkaisia koneoppimistekniikoita.

Työkalun käyttöliittymä on minimalistinen, mikä tekee kuvankäsittelystä selkeän ja helposti ymmärrettävän. Edit Anything on sovellettavissa useilla aloilla, kuten graafisessa suunnittelussa, markkinoinnissa ja sähköisessä kaupankäynnissä, joissa kuvankäsittely on kriittinen osa sisällön luomista ja mainostamista. Vaikka työkalulle ei tarjota erityisiä numeerisia suorituskykymittareita, sen riippuvuus vääristä palvelinton takaa käyttäjille nopeat käsittelynopeudet ja tehokkaat kuvankäsittelyominaisuudet.

Lopuksi on syytä mainita, että Edit Anything -työkalu on avoimen lähdekoodin ohjelmistoprojekti, jonka koodi on saatavilla Githubissa kehittäjille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan tai mukauttamaan työkalun toimintoja.

Vieraile verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja.

10. Stable Diffusion XL

Stable Diffusion on tekoälytyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat luoda kuvaavia kuvia lyhyemmillä kehotteilla ja luoda sanoja kuviin. Työkalu käyttää mallia, joka on merkittävä edistysaskel kuvien luontiominaisuuksissa ja tarjoaa parannetun kuvan sommittelun ja kasvojen luomisen, mikä johtaa upeaan visuaaliseen ja realistiseen estetiikkaan.

SDXL on tällä hetkellä beta-vaiheessa DreamStudiossa ja muissa johtavissa kuvantamissovelluksissa.Stable Diffusion XL pystyy tuottamaan fotorealistisia kuvia ja monipuolisia visuaalisia kuvia käyttämällä lyhyempiä kehotteita kuvailevien kuvien luomiseen.

Lisäksi työkalulla on poikkeuksellinen kyky luoda luettavaa tekstiä, joten se on ihanteellinen valinta suunnittelijoille, jotka haluavat luoda visuaalisia tekstielementtejä.

Muita työkalun ominaisuuksia ovat kuvan sommittelu, kasvojen luominen ja monipuolisuus luoda taidetta missä tahansa tyylissä vaivattomasti. SDXL on tällä hetkellä beta-vaiheessa ja julkaistaan avoimena lähdekoodina optimaalista käytettävyyttä varten lähitulevaisuudessa, kuten kaikki Stability AI:n perusmallit. .

Varhaiset käyttäjät ovat testaaneet työkalun ja arvioineet sen myönteisesti, mikä osoittaa sen potentiaalin mullistaa kuvan luomisen. Stable Diffusion XL on ihanteellinen valinta suunnittelijoille, markkinoijille ja kaikille, jotka haluavat luoda upeita visuaaleja nopeasti ja helposti.

Vieraile verkkosivustolla

11. Sinkin

SinkIn on alusta, joka isännöi mukautettuja vakaita diffuusiomalleja ja tarjoaa huippuluokan infrastruktuurin mallien luojien tukemiseksi. Sen avulla käyttäjät voivat kirjautua sisään Googlella, sähköpostitse tai kirjautua ulos.

Se tarjoaa myös käyttäjille hyvityksiä mallien ostamiseen, ja osa palkasta menee mallien luojille heidän työnsä tukemiseen. Tällä hetkellä SinkIn isännöi kuutta mallia, nimittäin DreamShaper 3.3, Deliberate, AniReal, MAGIFACTORY t-paita diffusion, Realistic Vision V1.2 ja Suzumehachi, yhteensä 2645, 435, 138, 123, 77 ja 46 ajoa vastaavasti.

Alustan avulla käyttäjät voivat tarkastella ja ostaa malleja, ja se tarjoaa mallien luojille alustan työnsä tulouttamiseen.

tt maksaa 0,0015 dollaria 512×512-kuvan luomisesta. Vieraile verkkosivustolla

12. FlushAI

Flush AI on päästä päähän -työkalupakki, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan kuvien luontiprosessia vakaan diffuusion avulla. Tämän pilvipohjaisen ratkaisun avulla käyttäjät voivat helposti ottaa käyttöön Civitain malleja, mikä lyhentää johtopäätösten tekemiseen tarvittavaa aikaa muutamaan minuuttiin.

Työkalu eliminoi näytönohjaimen riitelyn tarpeen, jolloin käyttäjät voivat luoda kuvia sekunneissa ilman vaivaa. Lisäksi Flush AI tarjoaa Dreambooth Finetuning -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat hienosäätää ja optimoida käyttöönotettavia malleja vain muutamalla napsautuksella.

On huomattava, että tämä ominaisuus on parhaillaan kehitteillä ja on saatavilla pian. Helpottaakseen integrointia olemassa oleviin sovelluksiin Flush AI tarjoaa käyttäjäystävällisen API:n ja Python SDK:n useilla integraatioilla.

Näin kehittäjät voivat sisällyttää vakaan diffuusion saumattomasti sovelluksiinsa. Flush AI:n tarjoamat hinnoittelusuunnitelmat palvelevat erilaisia käyttäjien tarpeita ja tarjoavat ilmaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat kokeilla työkalua.

Ilmainen paketti sisältää pääsyn 200 kuvasukupolveen, mahdollisuuden ladata kolme Civitai-mallia sekä pääsyn API:hen ja SDK:hon normaalinopeudella. Niille, jotka etsivät edistyneempiä ominaisuuksia ja ominaisuuksia, Starter- ja Premium-paketit, jotka on merkitty “Coming Soon”, tarjoavat lisäetuja.

Kaiken kaikkiaan Flush AI tarjoaa täysin hallitun tekoälyalustan, joka virtaviivaistaa kuvien luontiprosessia ja tekee siitä eritasoisten käyttäjien saatavilla.

Vieraile verkkosivustolla

13. Ideogram

Ideogrammi on tekoälytyökalu, joka on suunniteltu auttamaan yksilöitä kehittämään luovuuttaan. Tarjoamalla tukevan ympäristön Ideogram antaa käyttäjille mahdollisuuden kehittää ja ilmaista luovia ideoitaan tehokkaasti.

Käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä kautta tämä työkalu vapauttaa käyttäjien luovan potentiaalin tarjoamalla joukon innovatiivisia ominaisuuksia ja toimintoja. Yksi Ideogrammin tärkeimmistä eduista on, että se auttaa käyttäjiä ideoiden luomisessa ja järjestämisessä.

Kehittyneitä algoritmeja hyödyntäen se auttaa käyttäjiä ideoimaan ja luomaan luovia konsepteja ehdottamalla niihin liittyviä ideoita ja konsepteja reaaliajassa. Tämä ominaisuus auttaa käyttäjiä voittamaan henkiset esteet ja edistää sujuvampaa luovaa prosessia. Lisäksi Ideogrammin avulla käyttäjät voivat visualisoida ideoitaan eri medioiden kautta.

Tarjoamalla laajan valikoiman visuaalisia työkaluja ja malleja, se antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda visuaalisesti houkuttelevia esityksiä luovista ideoistaan. Näitä visualisointeja voidaan helposti mukauttaa ja jakaa, jolloin käyttäjien on kätevää tehdä yhteistyötä ja pyytää palautetta muilta. Lisäksi Ideogram parantaa luovaa prosessia tarjoamalla älykkäitä suosituksia.

Hyödyntämällä tekoälyominaisuuksiaan se analysoi käyttäjien mieltymyksiä, malleja ja historiallisia tietoja tarjotakseen yksilöllisiä ehdotuksia ja oivalluksia. Tämän ansiosta käyttäjät voivat tutkia uusia näkökulmia ja laajentaa heidän luovia näköalojaan. Ideogram edistää myös yhteistyötä helpottamalla ideoiden saumatonta jakamista ja yhteistyötä käyttäjien välillä.

Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten reaaliaikaisen muokkauksen, kommentoinnin ja versionhallinnan, mikä edistää tehokasta viestintää ja yhteistyöhön perustuvaa luovaa ympäristöä. Yhteenvetona Ideogram on tekoälytyökalu, joka tukee yksilöitä heidän luovissa pyrkimyksissään.

Tarjoamalla ideoiden luomista, visualisointia, henkilökohtaisia suosituksia ja yhteistyöominaisuuksia Ideogram antaa käyttäjille mahdollisuuden vapauttaa luovaa potentiaaliaan ja ilmaista ideoitaan tehokkaasti.

Vieraile verkkosivustolla ladataksesi Andriod- tai IOS-sovellus.

14. AIimag.es

AIimag.es on ilmainen, helposti asennettava Windows-ohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat luoda rajattomasti kuvia tekstistä. Latauksen, purkamisen ja ohjelman suorittamisen jälkeen käyttäjät voivat kirjoittaa tekstiä ja tekoäly maalaa sen.

AIimag.es käyttää Stable Diffusion AI:ta, jonka ovat kehittäneet Stability.AI ja Lincoln Stein. Se on avoimen lähdekoodin MIT-lisenssillä ja kehitetty Unity Game Enginen ilmaisella versiolla.

AIimag.es on suunniteltu käytettäväksi ja helppokäyttöiseksi, jolloin käyttäjät voivat tutkia luovuuttaan nopeasti ja ilman laajaa teknistä tietämystä. Ohjelma vaatii Windows 10:n, Nvidia-näytönohjaimen (1XXX, 20XX tai 30XX) ja 12 Gt levytilaa, ja se tarkistaa automaattisesti, täyttyvätkö nämä vaatimukset latauksen jälkeen.

Ohjelmassa on myös galleria, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa taideteoksensa ystävien kanssa ja käyttää sitä puhelimillaan.

Pääset verkkosivuille tästä.

 

15. Playground AI

Playground.ai ei ole vain yksi tekoälykuvageneraattori; se on luovuuden leikkipaikka. Tämä käyttäjäystävällinen verkkoalusta antaa kenelle tahansa taiteellisesta kokemuksesta riippumatta luoda upeita visuaaleja tehokkaan tekoälyn avulla.

Yksi Playgroundin tärkeimmistä vahvuuksista on sen intuitiivinen käyttöliittymä. Unohda monimutkainen ohjelmisto – Playgroundin avulla voit kuvata visiosi yksinkertaisten tekstikehotteiden avulla. Haluatko eloisan vedenalaisen kaupungin, joka on täynnä elämää? Tai ehkä majesteettinen linna, joka kätkeytyy tähtitaivaan keskelle? Kirjoita vain haluamasi kohtaus, ja Playgroundin AI-velhot kääntävät sanasi kiehtovaksi kuvaksi.

Mutta Playground ei pysähdy perussukupolveen. Se tarjoaa joukon muokkaustyökaluja, jotka ohjaavat sinua. Kuvittele fotorealistinen muotokuva, jossa voit säätää ilmeitä tai säätää valaistusta. Playgroundin avulla voit tehdä juuri tämän, jolloin voit tarkentaa luotua kuvaa, kunnes se vastaa täydellisesti visioitasi.

Alustalla on laaja kirjasto tekoälymalleja, joista jokainen on erikoistunut erilaisiin taiteellisiin tyyleihin. Halusitpa sitten hassua sarjakuvaestetiikkaa tai fotorealistista mestariteosta, meiltä löytyy tarpeisiisi sopiva malli. Ja todella seikkailunhaluisille Playgroundilla voit yhdistää saumattomasti elementtejä useista tekoälyn luomista kuvista tai jopa ladata omia valokuviasi luoden ainutlaatuisia ja mukaansatempaavia yhdistelmiä.

Leikkikenttä ei ole vain taiteilijoille; se on siunaus kaikille visuaalia etsiville. Markkinoijat voivat luoda huomiota herättäviä sosiaalisen median julkaisuja, yritykset voivat suunnitella logoja tai tuotemalleja ja kouluttajat voivat luoda kiinnostavia esityksiä – kaikki alustan käyttäjäystävällisessä ympäristössä.

Playgroundin ilmainen suunnitelma, joka tarjoaa runsaat päivittäiset sukupolvirajoitukset, poistaa pääsyn esteet kaikille, jotka haluavat tutkia tekoälykuvan luomisen maailmaa. Päästä siis sisäinen taiteilijasi valloilleen, kokeile erilaisia tyylejä ja löydä Playground.ai:n loputtomat mahdollisuudet.

 

16. Visuali AI

Visuali on tekoälykuvan luontialusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda houkuttelevia visuaaleja ilman koodausta tai asennusta. Alusta on uskomattoman käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen, ja se antaa käyttäjille mahdollisuuden kirjoittaa kuvauksen ja antaa tekoälyn hoitaa loput.

Visualissa on laaja valikoima ominaisuuksia ja sovelluksia, kuten visuaalien automaattinen luominen, tyylien muokkaaminen ja visuaalien lähettäminen. Alusta tarjoaa käyttäjille myös mahdollisuuden analysoida sivuston liikennettä ja tarjoaa turvallisen kirjautumis- ja kirjautumisprosessin.

Visuali tarjoaa käyttäjille myös paremman selauskokemuksen käyttämällä evästeitä ja noudattaa heidän käyttöehtojaan.

Vieraile Visualin verkkosivuilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button